Posa’t una psicòloga a la teva vida

Posa’t una psicòloga a la teva vida, el nou programa mensual de Ràdio Vilamajor que parlarà de les estratègies que utilitzem per sobreviure, per aixecar-nos una i una altra vegada, per aconseguir allò que ens il·lusiona, per encaixar les situacions que se’ns presenten, per entendre’ns una vegada més.
Parlarem de psicologia, pensaments, sentiments i conducte, respecte tu mateix@ i respecte a les teves relacions. L’objectiu: Tenir més recursos i eines per decidir si podem viure millor.
Programa conduït per Natàlia Ubach, de professió, psicòloga.

La Natàlia ha treballat aplicant tècniques de desenvolupament de persones en empreses, en grups i en particulars. Tècniques i mètodes que orienten a les persones a assolir el que es proposen, a superar pors i altres obstacles què les impedeixen arribar al canvi desitjat.

Al llarg del programa us proposarem tasques, preguntes i opinions, us demanarem participació per il·luminar-nos en quines tècniques utilitzeu vosaltres o potser, preferiu participar per recollir informació de: COM FER-HO!!

En la trobada amb la Natàlia hi serà l’Anna Saula, aportant conversa i coneixement en comunicació audiovisual i, és clar, en experiència vital.
Procurarem enriquir cada trobada amb un o més convidats que ens aportin experiències en situacions vitals diverses i esperem que també hi siguis TU. Et necessitem, i és tan fàcil com trucar al 93 845 32 48. Convertirem aquesta mitja hora en un espai personal i lliure.

Recorda, cada tercer dijous de mes, de les 19:00h a les 19:30h a Ràdio Vilamajor, el nostre espai.