L’Ànima dels llibres

Targeta - L'ÀNIMA DELS LLIBRES

 

 

 

 

 

 

 

L’Ànima dels llibres és un programa de ràdio dirigit i presentat per les responsables de la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor.

S’emet des del passat mes d’abril en directe per Ràdio Vilamajor el tercer dilluns de cada mes, de 21h a 22h. Aquest és un programa que parla de llibres i literatura i compta amb diverses seccions i diversos col·laboradors:

Vilamajor llegeix…?: Una breu trobada, fresca i amena, amb un vilamajorí/na per conèixer els hàbits lectors dels habitants del municipi.

Agenda de la biblioteca: Quines activitats té organitzades la biblioteca per al mes següent?

Recomanacions: A cada programa un col·laborador expert ofereix recomanacions de llibres que es poden trobar a la biblioteca i referents a un tema concret (muntanya, educació, creixement personal, música…).

Entrevista a un autor@ local: A Sant Antoni de Vilamajor i rodalies hi viuen uns quants escriptors i escriptores, alguns més coneguts, d’altres no tant… Els entrevistem per saber-ne més coses, d’ells i de les seves obres.

Curiositats de Vilamajor: Curiositats arqueològiques, històriques, del medi natural, de personatges que han passat o han deixat petja a Vilamajor, etc. de la mà de diferents col·laboradors.

– I com no podia ser d’una altra manera, el programa s’acomiada amb un relat per abans d’anar a dormir, que compte amb la col·laboració dels alumnes del Taller d’escriptura del Casal Sociocultural Escoles Velles realitzat a la Biblioteca SAV.

Facebook Biblioteca SAV
Twitter Biblioteca SAV