Emociona’t

Som l’associació Espai (Re)conèixer, una associació dedicada a acompanyar-te en el teu creixement personal. Amb la col·laboració de Ràdio Vilamajor, neix “Emociona’t” un espai dedicat a les emocions, al creixement personal. Un espai per a parlar d’allò que ens passa en el nostre dia a dia, allò que sentim, allò que pensem o allò que fem.

logo_emocionat

En aquest programa de ràdio parlarem entre moltes altres coses sobre l’assetjament, identitat de gènere, com la música ens pot ajudar en el nostre desenvolupament emocional o com és de necessari aprendre, tant pares com mares i fills i filles, sobre la gestió emocional pel nostre aprenentatge.

Aquí la teva veu compta i molt! Perquè ens podràs trucar per a explicar-nos les teves experiències o preguntar-nos els teus dubtes, és un espai pensat per i per a tu, no ho dubtis, t’esperem l’últim dilluns de cada mes de 20:00 a 21:00 h de la nit.

Comptem amb la participació de Josep Montané i Maria Serrat, junts ens acompanyaran en aquest espai.

També en aquesta primera temporada disposarem de convidats molt especials que anirem descobrint al llarg del programa. Et convidem a escoltar-nos i sobretot et convidem a participar en aquest espai, el teu espai.

Si vols participar ho pots fer de dues maneres:

– Ens pots trucar al 93 845 32 48

– Si no vols donar a conèixer el teu nom, ens pots enviar un whatsapp al 634 410 072

Enllaç web: Emociona’t