El Mercadillu

El Mercadillu, el programa magazine que fem en directe els diumenges d’11:00h. a 13:00h. a Ràdio Vilamajor.

BeFunky Collage

 

El programa consta de diferents seccions, com la de notícies estranyes, a càrrec de la nostra jove realitzadora, Laia Rius.
Per parlar de cinema ens acompanya en Miki Renard; per estar a l’actualitat de tot el que passa al món del futbol, l’Antonio Blánquez, amic d’en Roncero, mentre que la música clàssica, ja sigui enllaunada, al piano o xiulada, ens la porta David Muñoz.

A les 12, entra en antena la nostra fada particular, la Rosa Maria Mateu, que ens parla dels secrets de l’ànima i les seves energies. També tenim la nostra jove lectora, la Paula Rodríguez, que ens llegeix un conte, i acabem debatent amb la canalla sobre el tema que ens porta en Gerard Rico, això si ens deixa el Sr. Enric, l’emprenyat de Vilamajor, que sempre ens truca per queixar-se de qualsevol cosa.
Ah, i tenim a Salvador Carratalà, el Mag Dodó, que mira de ficar-li la sal a tota aquesta amanida. Però qui realment ens fa sortir a l’aire tots els diumenges són en Jordi Saula i en Pau Bosch, que sense ells i els seus coneixements tècnics no podriem estar amb vosaltres.

Per cert, si voleu contactar amb nosaltres durant el programa ho podeu fer trucant al 93 845 32 48 o enviant un WhatsApp al 606 10 74 48.

 

Facebook El Mercadillu
Twitter El Mercadillu
Instagram El Mercadillu