El Mercadillu

En antena des del 2015, en el programa Magazine setmanal de Ràdio Vilamajor El Mercadillu, com a qualsevol mercat, hi podreu trobar de tot una mica, ja que parlem de tot i sempre sense pèls a la llengua.

Dirigit i presentat per Salva Carratalà, més conegut com el Mag Dodó, el mag de Vilamajor, ens porta tots els diumenges d’11 a 13 h a passejar pel mercat, a cada parada que parem ens entretenim una estoneta a deixar-la petar.

07 06

Sempre comencem parlant de l’actualitat setmanal amb en Joan Carles Cervantes, qui des de Mataró ens explica d’una manera ben planera els titulars més destacats de la setmana.

Des del Garraf, la nostra incansable viatgera, Olga Estrada, ens porta de viatge per aquells paradisos que tants cops hem somiat, ens explica les seves experiències viscudes i ens recomana (o no) visitar aquells indrets que tants cops hem vist en fotografies.

Des de Castelldefels ens arriba en Miki Renard, el nostre Charlot, amant del cinema i de les arts escèniques en general, però sobretot, si l’hem de definir, l’hem d’anomenar pacifista. En Miki ens explica les novetats setmanals de la cartellera, i, per descomptat, tots aquells clàssics i sèries de TV que podem recuperar des de les plataformes digitals des del sofà de casa.

Al costat tenim a Martí Guinovart, també des de Castelldefels, i és el nostre artista plàstic, qui ens acosta a l’art d’una manera apassionada i entenedora, ens presenta artistes molts cops desconeguts pel gran públic, parlant-nos de les seves tècniques i sempre ens recomana les diferents exposicions que es presenten per tot el territori català i que no ens podem perdre.

A les dotze, en punt!, com no pot ser d’una altra manera ens visita des de Gironella la nostra fada, perquè si a les dotze de la nit surten les bruixes, a les dotze del migdia ens acaronen les fades, la nostra, és la Rosa Maria Mateu, qui no sempre ens acaricia l’ànima, molts cops ens la sacseja perquè obrim els ulls a les realitats i ens adonem que les veritats no són ni dolentes ni bones, són realitats i les hem d’acceptar.

La Sara Trujillo, des de Vilamajor, ens parla de feminisme, una pinzellada per mostrar-nos que feminisme és igualtat i fer que a poc a poc modifiquem aquelles conductes tan masclistes que portem dins nostra sense adonar-nos-en.

05 03

I per parlar-nos del futur, qui millor que la nostra bruixota, l’Aroa Juárez, qui des de Cantàbria sempre intenta posar-nos la por al cos tot llegint-nos les cartes i avisant-nos de tot allò que pot sortir malament.

També tenim al noi de Vilamajor, l’Antoni Guardi, qui setmana a setmana ens fa viatjar pel temps, ens porta a un Vilamajor que molts no hem conegut, però segur que el podeu observar tot escoltant les històries dels seus personatges.

El nostre Beethoven, de Sant Pere, en David Piulé, un apassionat de la música, expert pianista i xiulador, coneix tots els clàssics i ens mostra els moments i compositors més increïbles de la música clàssica i totes les seves anècdotes.

I sempre, per tancar el programa tenim un veí de Sant Antoni, el Sr. Enric qui ha de posar la cirereta al pastís, tot queixant-se del si no fos.

Bé, si hem començat dient que El Mercadillu és el programa que s’emet tots els diumenges (que podem) d’onze a vés a saber, és perquè molts cops gaudim tant fent-la petar que el temps ens passa volant.

Tenim Spotify del programa El Mercadillu by Carlos Ruiz on hi ha més de 100 hores de música enregistrada i que hem emès en directe en el programa.

Podeu descarregar-vos el programa a través de l’Ivoox.

01 04

Facebook El Mercadillu
Twitter El Mercadillu
Instagram El Mercadillu