Sota la mascareta

logo_sotalamascaretaSota la mascareta és un magazín divulgatiu, d’actualitat local i comunitària a càrrec d’un grup de joves de l’Institut Vilamajor. Un espai de trobada per a totes les veïnes i veïns que, malgrat el confinament, alcen la veu i la comparteixen via Whatsapp.

La Júlia, el Lucas, la Naira, l’Oriol, l’Avril i en Quim ens mostren tot allò que s’amaga darrere de cada mascareta. Algunes d’elles estan fent l’optativa de ràdio a 3r d’ESO, altres la van fer l’any passat i ara estan a 4t, mentre que alguna altra ja està cursant batxillerat.

L’equip fix del programa el completen la Cristina Gómez, directora de la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor (SAV), amb una secció literària i la Clàudia González com a conductora i coproductora. Darrere el micròfon també hi són, desenvolupant un paper fonamental, la Noèlia Aranda, docent de l’INS Vilamajor, que conjuntament amb la Clàudia acompanyen el treball dels joves de l’optativa; i en Damià Caro, membre de COMSOC, com a coproductor de l’espai.

Animem a tots els veïns i veïnes de Vilamajor a enviar-nos una nota de veu via Whatsapp al 717 70 58 67 i ens expliqueu qui sou, què feu aquests dies, què enyoreu i què desitgeu que passi després del confinament.