Posa’t una psicòloga a la teva vida

Ràdio

 

 


Posa’t una psicòloga a la teva vida
, el programa mensual de Ràdio Vilamajor on parlem de les estratègies que utilitzem per sobreviure; per aixecar-nos una i una altra vegada, per aconseguir allò que ens il·lusiona, per encaixar les situacions que se’ns presenten, per entendre’ns una vegada més.

Parlem de psicologia, pensaments, sentiments i conducte respecte a tu mateix/a i respecte a les teves relacions. L’objectiu: Tenir més recursos i eines per decidir si podem viure millor.
Programa conduït per Natàlia Ubach, de professió, psicòloga.

La Natàlia ha treballat aplicant tècniques de desenvolupament de persones en empreses, en grups i en particulars. Tècniques i mètodes que orienten a les persones a assolir el que es proposen, a superar pors i altres obstacles que els hi impedeixen arribar al canvi desitjat.

Al llarg del programa us proposem tasques, preguntes i opinions; us demanem participació per il·luminar-nos en quines tècniques utilitzeu vosaltres. O potser, simplement, preferiu participar-hi per recollir informació de COM FER-HO!!

Procurem enriquir cada trobada amb un o més convidats que ens aporten experiències en situacions vitals diverses i que esperem que també t’ajudin a TU. Et necessitem, i és tan fàcil com trucar al 93 845 32 48 durant el programa i dir-hi la teva! Convertim aquesta mitja hora en un espai personal i lliure.

Recorda, el segon dimecres de mes, de 19:00 h a 19:30 h a Ràdio Vilamajor, el nostre espai.