Dilluns, esports

Dilluns, esports és un programa setmanal que s’emet els dilluns de 20.00 a 21.00 h amb l’objectiu de promocionar l’esport del nostre poble.

2d3896bf-b74e-45a5-9112-cf7caac8218f

Convidem als responsables, tant directius com tècnics, dels clubs de Vilamajor per tal que ens expliquin quines són les seves aspiracions esportives per la temporada i les dificultats que tenen per portar a terme la seva tasca. Així mateix, també volem fer ressò d’altres esports minoritaris que practiquen esportistes del nostre municipi, com el doma, la bicicleta de muntanya o fins i tot Fórmula 3.

 

L’emissió comença amb el repàs i comentaris dels resultats de la jornada, fent una especial incidència en els equips formatius. Seguim amb l’entrevista al convidat/da de la setmana i finalitzem amb una tertúlia sobre la jornada dels equips de futbol de primera divisió (malgrat que actualment ens manquen col·laboradors que siguin del Girona o el Reial Madrid).

Un dels propòsits del programa és incentivar el món de l’esport local i donar un premi als dos equips més combatius a final de temporada.

Dilluns, esports està dirigit i presentat per en Lluís Rodríguez i compta amb la col·laboració d’en Martí Parera i en Mariano Capilla. A l’apartat tècnic hi trobem en Jordi Saula.